Kolme kovaa koota

Runoilija Cee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni naisenalku, jonka päässä liikkuu vaikka ja mitä.
 

Epätoivon pinttymät
eivät irtoa edes Fairylla

Eikä patoumia saa auki edes karhunpumpulla

On kai tyydyttävä
kolmen koon sääntöön

Kylmä,
Koho ja
Kompressio

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan kuin tässä runossa olisi nyt kahden sorttista vammaa kyseessä.
Ensinnä tuolla mielessä painavat pinttymät ja patoumat ja sitten vielä jotakin tuolla urheiluvamma puolella jossa olisi tarvetta jäähän ja kompressioon.

Mene ja tiedä, en minä ainakaan men kun en tiedä.

Hyvä runo tämäkin, pani ajatukset sekaisin.

 

Käyttäjän kaikki runot