Pari merkityksetöntä sanaa

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 

Unelmia,unia
nousen ylös ja kuuntelen
sanoja,toiveita
kuulen tuulen kuiskaavan.

kuiskaan hiljaa,elän tässä ja nyt
ei ole unelmien aika vielä päättynyt.

hetken haluan olla hiljaa
kuulla kuinka tuuli ohitse puhaltaa
niitä sanoja on liikaa
enkä niitä kaikkia halua kuullakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja ihanaa:9 hyvin herkkää:) pidin todella paljon:)

 

Käyttäjän kaikki runot