Odotan Sitä Hetkeä

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 

Syvällä maassa
lepää ihminen haudassaan
vuosien elämä
nukkuu siellä.

siinä vierellä odottaa
tyttö suruissaan,
miksi sä lähdit niin aikaisin,
eikö mikään sais sua palaamaan.

kyllä mä täällä odotan sinua
tiedän että kyllä me
joskus vielä tavataan.
jolloin lämmin käsi tarttuu
mun kylmään.

niin kaukana olit,
kun aikasi päättyi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot