Sua

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 

Mä katson sua
ja noita hiuksia,
silmillä,
jotka haluaisin sipaista korvan taakse.

mä kuuntelen sua,
ja tuota hyräilyä hiljaista
musiikin tahdissa
kun sä luulet
ettei kukaan kuule.

katso tänne.
katso

hipaisuko,
rakkauden osoitus?

hymyn häivähdyskö
unelmaa yhteisestä elämästä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista :) Tässä on sellainen ujo, suloisen söötti tunnelma, aivan ihana!

"hipaisuko,
rakkauden osoitus?'"
loistava oivallus. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot