Murheet.

Runoilija matchgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaa Rakastaa <3
 

"Eletään vaan vaikka piruuttaan ilman turhia murheita.."
Toki minä niin eläisin jos pystyisin.
Murheita on sieluni täynnä enkä voi niistä päästä.
Ne ovat kuin kahleita, enkä minä ole kahlekuningas.
Eivätkä murheeni ole turhia, en kylläkään osaa edes
määritellä mikä on turhaa ja mikä ei, vai onko mikään?
Asiat vain ovat ja pysyvät sydämessäni ja kannan niitä
hautaan saakka. Sinne tuskin on enään kovin pitkä matka..
..Someday..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot