Jussi, R.I.P.

Runoilija matchgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaa Rakastaa <3
 

Tämä on vain elämää,
toiset lähtee, mutta minä jään.
Sinä lähdit ennen aikaasi,
poistuit luotamme vasten tahtoasi.
Olen pahoillani, hän on pahoillaan.
Muistan sinut ikuisesti,
olet aina sydämessäni.
Anna hänelle anteeksi, hän katuu.
Hän kärsii tekonsa tähden,
hän ansaitsee rangaistuksensa
ja tietää sen itsekin.

Selite: 
late goodbye..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot