pohjalla.

Runoilija matchgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaa Rakastaa <3
 

En enää tiedä haluanko elää, en jaksa.
Voimat ovat lopussa enkä haluaisi kuulla tapahtuneesta sanaakaan, kunpa vain voisin unohtaa. En halua puhua mutten kykene pitämään asiaa sisällänikään.
Tuskin kukaan muukaan haluaa puhua, kuulla. He vain kuuntelevat koska välittävät. Ei heidän tarvitse välittää eikä lohduttaa. Se vain lisää heidän tuskaa ja kipua. Minun tuska on jo niin suurta ettei pahentua voi. Niinhän kuitenkin sanotaan: "ainoa tie pohjalta on ylös päin." Mutta kertokaa miten helvetissä pääsen ylös kun ei ole voimia nousta..?!?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot