Lintu

Runoilija Riku831

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi jetta! Kiitos vaan parille kaverille tuostakin...Jos haluatte niin ei se väärin oo, kyllä niin voi tehä...helposti...Just, että sellasta...
 

Kuin perhonen.
Tai satakieli aamulla.
Hymyilen.

Olet niin pieni
Ja silti niin suuri
Rakastan sinua
Tiedän miltä näytät
Vaikka emme ole nähneet.

Hymyillen suljen silmäni.
Odotan että tulet luokseni.
Kaunis lintuni

Selite: 
=)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja herkkä.
Isoja sanoja ja paljon sanomaa.

Todella kaunis ja herkkä runo:)

Rakkauden lintu saattaa lentää luoksesi, kun
noin kauniisti jaksat odottaa!

kaunis runo
ihanan herkkä
rakkaus <3

 

Käyttäjän kaikki runot