Liipaalapaa

Runoilija Riku831

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi jetta! Kiitos vaan parille kaverille tuostakin...Jos haluatte niin ei se väärin oo, kyllä niin voi tehä...helposti...Just, että sellasta...
 

Jos minä katoaisin, kuka alkaisi etsiä.
Jos minä löytyisin, kuka riemuitsisi.
Jos minä sammuisin, kuka löytäisi keinon sytyttää liekkini uudelleen...

Entäpä jos kaadun. Kuuleeko kukaan vaikka olisi paikalla?
Katoaisinko muihin ääniin?
Olisinko vain tuulen aiheuttama ilmavirta kasvoilla?
Vai purisinko nilkkoihin kuin pahin syyssää?

Mitäpä jos istun vaan tässä.
Istun ja olen.
Pidän käsiäni sylissä enkä liiku.
Annan itseni olla.
Ja annan muiden olla.

Mutta jospa kuitenkin huudan?
Olen täällä! Tässä istun! Näettekö?!?
Näkeekö kukaan minua? Tai kuuleeko oikeasti?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot