Vanha ystävä

Runoilija Riku831

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi jetta! Kiitos vaan parille kaverille tuostakin...Jos haluatte niin ei se väärin oo, kyllä niin voi tehä...helposti...Just, että sellasta...
 

Kylmyys valuu ylleni kuin kauan kaivattu ystävä.
Se täyttää jokaisen soluni kuin typerryttävä viini.
Juon sitä, ahmin jokaisella henkäyksellä.
Enemmän, enemmän ja enemmän.

Tunnen sen päihdyttävän vaikutuksen.
Annan mieleni turtua sen viettelyksen alla.
Suljen silmäni ja kuulen vereni kohinan.

Hymyilen hiljaa.
Tervetuloa kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot