Rakas lintu

Runoilija Riku831

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi jetta! Kiitos vaan parille kaverille tuostakin...Jos haluatte niin ei se väärin oo, kyllä niin voi tehä...helposti...Just, että sellasta...
 

Lintuni makaa vuoteella.
Sen valkea peite nousee hengityksen tahdissa.
Ylös,alas, ylös, alas.
Istuudun viereen.
tekee mieli koskea, mutta pelkään särkeväni kuvan.
Tuhiset. Kuin tuhat pientä koiranpentua.
Kyynel vierähtää poskelleni vaikka hymyilen.

Nostan peittoa yllesi.
Ynähdät.
Suutelen pikkuisia käsiäsi.

Selite: 
Lintuni tuli luokseni 12.4.07...
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot