In my dreams

Runoilija Riku831

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi jetta! Kiitos vaan parille kaverille tuostakin...Jos haluatte niin ei se väärin oo, kyllä niin voi tehä...helposti...Just, että sellasta...
 

Uni painaa silmäni kiinni.
Pääni painuu tyynylle,
unet syöksyvät eteeni.

Astelen vihreällä niityllä,
astelen kuusien ja mäntyjen valtakunnassa
raivaten polkua eteeni.

Jokin seuraa kantapäilläni.
Jokin tumma, pelottava ja paha.
Tunnen sen ajatukset,
tunnen sen kylmyyden,
tunnen sen vihan.

Kiristän tahtia,
tahdon pois.
Pelkään ja huudan apua.
Tunnen kädet ympärilläni.
Huudan ja yritän paeta.
Tunnen pehmeät huulet huulillani.
Huokaisten vaivun Unensieppaajan käsille.

Selite: 
Unensieppaaja on olemassa...
Kategoria: 
 

Kommentit

juu unensieppaaja asuu eräässä isossa selässä=) tiedäthän..

 

Käyttäjän kaikki runot