Kaipaan sinua enemmän kuin mitään muuta.

Runoilija sukebeboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuusitoistavuotiaana ei olla vielä isoja tyttöjä eikä poikia.

Sä annoit mun olettaa, että meillä on kaikki
hyvin, ja että sä välität musta
Miksi sitten hylkäsit minut sanomatta mitään syyksi,
kun kerran rakastit minua
Eikö minusta ollu sinulle vastusta, olinko
koiranpentusi, vai jouduitko leikkimään isää?
Sä jätit mut yksin muistojeni kanssa, ja nyt ne
piinavat, satuttavat, kiduttavat ja murskaavat minut
En pysty sinun takiasi rakastamaan ketään muuta,
miksi veit sydämeni ja rikoit sen kuin lasin?
Tarvitsen sen takaisin.


 

En haluaisi pitää silmiäni auki,

koska tuntuu, että näet sinut

En haluaisi pistää silmiäni kiinni,

koska tuntuu, että näen sinut silloinkin.



En haluaisi nähdä sinua enää koskaan.

En haluaisi ajatella sinua enää koskaan.

En haluaisi pilata elämääni sinun takia..



Tiedät kyllä, että rakastan, vihaan, kaipaan ja haluan sinua.

Mutta miksi sitä on niin hankala käsittää ja selvittää asioita? miksi et voi antaa minulle mahdollisuutta olla edes ystäväsi?

Minä en tehnyt mitään, mutta sinä teit.


Kaipaan liikaa tuoksuasi, kosketustasi, katseitasi, huuliasi, kaikkea sinussa.

Enemmän kuin mitään ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on todella loistava! :o
Toiset ne vaan osaa, toiset ei.

 

Käyttäjän kaikki runot