minä

Runoilija sukebeboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuusitoistavuotiaana ei olla vielä isoja tyttöjä eikä poikia.

Sä annoit mun olettaa, että meillä on kaikki
hyvin, ja että sä välität musta
Miksi sitten hylkäsit minut sanomatta mitään syyksi,
kun kerran rakastit minua
Eikö minusta ollu sinulle vastusta, olinko
koiranpentusi, vai jouduitko leikkimään isää?
Sä jätit mut yksin muistojeni kanssa, ja nyt ne
piinavat, satuttavat, kiduttavat ja murskaavat minut
En pysty sinun takiasi rakastamaan ketään muuta,
miksi veit sydämeni ja rikoit sen kuin lasin?
Tarvitsen sen takaisin.


 

musta ei ikinä kasvanut isoo tyttöö
mä jäin asumaan toisten varjoon ja annoin muiden viedä
mä hoin kaikille "mä pystyn tähän, musta on tähän"
mutta valehtelin suuni täyteen paskaa
annoin itseni kulkeutua virran mukana ja esitin kovempaa kuin olin
hukuin rakkauslauluihin ja näin sinun kasvosi
lasten elokuvatkin valehtelevat meille
sen vaan tajuaa aina liian myöhään ja saa sen toisen
ja annoin sun jälleen viedä, enkä astunut varpaille
vaikka kuinka halusin

mutta mä lupaan kostaa

Selite: 
niih.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot