unitus

Runoilija sukebeboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuusitoistavuotiaana ei olla vielä isoja tyttöjä eikä poikia.

Sä annoit mun olettaa, että meillä on kaikki
hyvin, ja että sä välität musta
Miksi sitten hylkäsit minut sanomatta mitään syyksi,
kun kerran rakastit minua
Eikö minusta ollu sinulle vastusta, olinko
koiranpentusi, vai jouduitko leikkimään isää?
Sä jätit mut yksin muistojeni kanssa, ja nyt ne
piinavat, satuttavat, kiduttavat ja murskaavat minut
En pysty sinun takiasi rakastamaan ketään muuta,
miksi veit sydämeni ja rikoit sen kuin lasin?
Tarvitsen sen takaisin.


 

väsymys
se väsyttää
aivan liikaa

pienen lapsen uupuneet simmut
ne nukahtavat ja uinuvat
pientä iloa silmissä kuitenkin,
suruakin.
aivan kuin se koittaisi huutaa.
huutaa ja unohtaa, painajaisen.

jolloin hän minua tarvitsi,
unessaa.
se oli vain unta.

silmäni sulkeutuvat hetki,
hetki hetkeltä.
mieleni täyttyy ajatuksia,
ajatuksia suuria,
ja pieniä.

rakkautta, rehellisyyttä,
tuskaa, itkua, surua.

uinu uinu lapsi pienoinen.

Selite: 
ja tämä kello 0.58 ;;OO;;
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot