sä veit mun sydämen

Runoilija sukebeboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuusitoistavuotiaana ei olla vielä isoja tyttöjä eikä poikia.

Sä annoit mun olettaa, että meillä on kaikki
hyvin, ja että sä välität musta
Miksi sitten hylkäsit minut sanomatta mitään syyksi,
kun kerran rakastit minua
Eikö minusta ollu sinulle vastusta, olinko
koiranpentusi, vai jouduitko leikkimään isää?
Sä jätit mut yksin muistojeni kanssa, ja nyt ne
piinavat, satuttavat, kiduttavat ja murskaavat minut
En pysty sinun takiasi rakastamaan ketään muuta,
miksi veit sydämeni ja rikoit sen kuin lasin?
Tarvitsen sen takaisin.


 

Kun pilvet satavat ja maa on kosteaa,
mun sydän itkee ja kuihtuu enemmän.

Kun ukkone jylisee ja salamat lyövät maata,
sydämeni hakkaa sinun kosketuksestasi.

Kun tuulee ja jää rakoilee,
hengitykseni on katkonaista tuoksustasi.



Sait mut tuntemaan kaikkea mitä voikaan,
kun kosketit minua, näin vain sinut.

Kun suutelit minua, olin sulaa sylissäsi.
kun puhuit minulle, sait mut nauramaan.



Annoin mun sydämen ohjata, enkä ajatellut,
taisin sinuun rakastuakin.

Maailmaani riittäisi vain sinä ja minä,
jos se vain olisi ikuista.



Haluan sinut, ja sinä tiedät sen, mutta mikset tee asialle mitään


koska kaikki on mennyttä, särjit jo minut,unohdit rakastaa minua, annoit minun mennä, murskasit.

muistatko edes enään minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot