i can't let it go

Runoilija sukebeboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuusitoistavuotiaana ei olla vielä isoja tyttöjä eikä poikia.

Sä annoit mun olettaa, että meillä on kaikki
hyvin, ja että sä välität musta
Miksi sitten hylkäsit minut sanomatta mitään syyksi,
kun kerran rakastit minua
Eikö minusta ollu sinulle vastusta, olinko
koiranpentusi, vai jouduitko leikkimään isää?
Sä jätit mut yksin muistojeni kanssa, ja nyt ne
piinavat, satuttavat, kiduttavat ja murskaavat minut
En pysty sinun takiasi rakastamaan ketään muuta,
miksi veit sydämeni ja rikoit sen kuin lasin?
Tarvitsen sen takaisin.


 

the morning sunshine is not here
to show us what we are

memory of you is gone
and what you said to me

breathing is too hard to do
i have to count one to ten

everything is just so confused
i don’t know what to do

i have to try
live my life
and show you who i am

i don’t wanna miss a thing
i don’t wanna miss you
your name is like cancer in my head
i can’t let it go

so why did you say to me: i love you?
i can’t let it go
then you break my heart
i don’t wanna miss you

you said you can bring me a star
from the sky

i wanna belive in your words
but your words doesn’t mean anything

why you can’t understand : i don’t miss you?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot