Sydänyön hymni

Runoilija Mirdja80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runosielu olen. Ammatin puolesta olen tekemissä sanataiteen ja pilkunviilaamisen kanssa ja toki muutenkin :). Toivon hengentuotteistani kommentteja. Rakentava kritiikki on tervetullutta :). Merkitykset pakenevat. Etsikäämme niitä yhdessä :).
 

Sinulla on huulillasi kelloja,
halusta hioutuneita
Sydänyöllä soitat niillä
korukuvioita kupeillani
Ja kuuntelet,
jokaisella solullasi
Kuinka vartaloni vastaa
hiljaiseen hymniisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaa kuiskii kellot yön ihania hetkiä,
hienosti ylistää laulusi yhteisiä retkiä :)

Kauniisti kuin klassinen maalaus vie runosi sanat lukijansa rakkauden täyttymyksen hetkeen. Lumoavaa!

Kovin sensuellia. Ei hullumpaa.

viehkoa !

Kaunista, herkkää ja aistillista!
( Kiitos myös sanoistasi!)

Suloisen kaunis runo.

Nyt sanon näillä huulilla.
Tämä on kaunista <3

Kaunista kielikuvaa, joka saa ihon kananlihalle useammankin lukukerran jälkeen.

Eroottista meininkiä. Kaunista kieltä.

kaunis jotenkin viettelevä runo..

kiitos arvostelustasi =)

Viettelevä on runosi, kiivasrytmisen herkullinen.
Ihailtavan taitavaa kielen taivutusta tahtoosi, kovin kauniilla kielikuvilla halusi maalaat todeksi.

Minä kiitän tästä mielenmaiseman kuvauksestasi, jonka soinnikas sävel jää elämään.

Kauniin Sensuelli runo.

Kaunis runo tämä

Herkän aistillinen runo!!
Se joka osaa kelloilla soittaa, rakkauden itselleen voittaa.

 

Käyttäjän kaikki runot