uudelleen

Runoilija Mirdja80

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runosielu olen. Ammatin puolesta olen tekemissä sanataiteen ja pilkunviilaamisen kanssa ja toki muutenkin :). Toivon hengentuotteistani kommentteja. Rakentava kritiikki on tervetullutta :). Merkitykset pakenevat. Etsikäämme niitä yhdessä :).
 

Kun kirjoittaa hetkiä uudelleen,
unohtaa tunteja.
Että syleilyssä portaiden juurella
oli lämmin.
Ja että kaiken hartauden kääntöpuolella
kohtasi minuutit
anteeksipyynnön mittaiset.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä hieno. Käytät hienosti lauserakenteita ja sanoja.

Niin muistot muuttavat muotoaan!

Hartauden kääntöpuoli. Nerokkuus.
Hmh. En tiedä mitä sanoa. Hienoa!

Anteeksi on vaikea pyytää..ihana runo.

vautsi! hienompaa saa hakee:D

Wau ja uudelleen WAU!

 

Käyttäjän kaikki runot