Kosketus

Runoilija sartzu90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihaan elämää koska elämä vihaa mua
 

Kaipaan sitä kun sä kosketat,
huulesi painat suulleni,
hetkessä muun unohdan.
Kun kätesi lasket jalalleni,
silloin sinua haluan.
Kosketat joka paikasta,
se tuntuu ihanalta.
Lopulta makaamme kahdestaan,
molemmat ihan hiljaa...
Tuota mä kaipaan..

Selite: 
Rakastan ystäväni serkkua.. Anteeksi...
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 tykkään. :)

ihania hetkiä
kahdestaan
ihan lähekkäin...
pidin tästä

 

Käyttäjän kaikki runot