Hyvästit

Runoilija sartzu90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihaan elämää koska elämä vihaa mua
 

Jokainen laulu tuo sut mieleeni,
Jokainen kosketus ihollani vie minut hetkeen kun olin kanssasi.
Jokainen sana jonka sanot tuo veitsen lähemmäs ihoani.
En kestä katsettasi, en kosketustasi en sanojasi.
En haluaisi näin helposti luovuttaa, päästää irti elämästä. Mutta on pakko, elämässa ei oo järkeä jos jokainen päivä hukkuu kyyneliin. Jokainen tunti sattuu.
Haluan vain sinun tietävän että minä rakastan. Rakastan sinua.
Olen vain liian heikko pääsemään yli.
Vaikka sä et mua enään näe, en unohda sua.
En ikinä

Selite: 
Joo kai tämäkin on samanlainen kun muutkin runoni :((
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot