Nimetön

Runoilija sartzu90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihaan elämää koska elämä vihaa mua
 

Joka aamu herätessäni mä ajattelin sinua.
Joka päivä riensin nopeasti luoksesi, halusin vain tulla syliisi.
Jokaisen päivän mä tuhlasin sulle, jokainen päivä mä sua rakastin.
Kunnes sä jätit mut yksin, jätit mut rakentamaan elämääni uudestaan tyhjän päälle.
Olin menettänyt kaiken, kaiken vain sen takia että sua mä rakastin

Selite: 
Kunhan jotain kirjoitin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot