Turhaa

Runoilija sartzu90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihaan elämää koska elämä vihaa mua
 

Mitä helvetin järkeä on kenenkään luottaa kun kaikki puukottaa sua vaan selkään?
Mitä järkeä on ketään rakastaa kun joskus se kuitenkin satuttaa?
Mitä järkeä on elää jos ei ole mitään minkä takia jokaisen päivänsä jaksaa?
Enpä nyt keksi parempaa,sattumoisin tää helvetin elämä vituttaa.
Tulis joku ja ampuis tai pyyhkis muistot niin vois ehkä jaksaa...

Selite: 
Joo olin vaan niin helvetin vihainen et piti jotain kirjoittaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Samanlaisia tunteita kuin minulla ^^ Kaunista <3

 

Käyttäjän kaikki runot