-Menetetty elämä-

Runoilija sartzu90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihaan elämää koska elämä vihaa mua
 

Veitsi kädessä, kyynel silmässä
Viilto ranteessa,kyynel poskella.
Veitsi pöydällä,purkki kourassa.
Purkki tyhjänä maassa,pullo kourassa.
Pullo kallellaan,tyttö makaa ojassa.
Päivä kerrallaan,ei syylisyys haihdu milloinkaan.
Viikko vierehtää,joku vihdoin ymmärtää.
Halusi vain rakastaa tai unohtaa, kumpikin liikaa sattui.
Tytön ainut vaihtoehto oli kuolla vaan...

Selite: 
Omasta mielestä paska loppu...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot