^AnTeeKsi^

Runoilija sartzu90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihaan elämää koska elämä vihaa mua
 

Ehkä olisi parempi sut unohtaa,
ehkä se ei tuottais niin paljon tuskaa.
Mä tiesin että tässä käy näin,
enhän mä vois olla onnellinen.
Tyhmä olin kun rakastuin,
anteeksi jos kaiken sillä pilasin.
Kai mussa on jotain vikaa tai en osaa rakastaa oikein,
en mä tiiä,kaikki vain mun luota katoaa.
Ei jaksais enään yrittää,
aina kun vaan pitää kaikki unohtaa--

Selite: 
paska runo... Haluisin vaan tietyltä ihmiseltä pyytää anteeksi... :(( sori.. :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei tämä nyt paskin runo ole anteeksipyyntöön :)

 

Käyttäjän kaikki runot