Mä Oon Sun

Runoilija sartzu90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihaan elämää koska elämä vihaa mua
 

Mä rakastin sua enemmän kuin ketään muuta koskaan.
Mä annoin sulle jotain mitä mä en voi enkä halua antaa muille.
Mä annoin sulle mun sydämen,sä sait mut kokonaan.
Vähän aikaa sä musta pidit,sitten mietit kelle mut antaisit.
Nyt mä olen täynnä surua ja pettymysten kyyneliä.
Mä oon silti aina sun käytettävissä.
Mun sydän on annettu sulle,mä rakastan ja haluan vain sua <33
Mä kaipaan sua.......

Selite: 
Tää on taas tätä samaa... <33
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on tätä
suurta kaipuuta
niin tuskastuttavaa

tämä on tätä
suurta kaipuuta
niin tuskastuttavaa

 

Käyttäjän kaikki runot