Tukka putkella

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

Kai sä tiedät ettei ihminen ole ehjä,
ellei se saa nauraa

Ota mua kädestä,
"tule, leikitään leijoja"
kuiskaan ja kiskasen sinutkin pilviin.

Pojat jää alas katsomaan,
toinen juoksee, toinen on diudiu kukkeliskuu,
kunnes tajuaa lähteä juoksemaan tukka putkella,
kirjaimellisesti.

Pojat ei saa meitä vielä kiinni,
haluan näyttää sinulle kuinka paljon
voimakkaampi koski on pimeällä.

Selite: 
no joss !
Kategoria: 
 

Kommentit

Inspiroidutaan toisistamme ja lasketaan kosket yhessä<3

ihana runo.

Tämä on aivan ihana :)

Inspiroidutaan toisistamme ja lasketaan kosket yhessä<3

ihana runo.

Tämä on aivan ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot