pois

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

Maston punainen valo vilkkuu,
kuin päämäärää näyttäen,
onko suunta kuitenkaan oikea

Keltaiset puut vilisee ikkunassa
auton viedessä minua pois,
tuntemattomaan, pimeään

Joutsenet lumpeenlehtien keskellä,
pari

Lapsi ikkunassa,
suru kasvoilla,
kuski ole kiltti, ja paina kaasua

Valkoinen ja keltainen vilisee asfaltin pinnassa,
minä tykkään enemmän valkoisesta,
keltainen kieltää liikaa

Saavuin mastolle sittenkin,
olenko perillä kuitenkaan

Selite: 
ajatus hukassa ?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot