sairaala

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

paras aika vuodesta,
laulaa regina,
paras aika vuodesta

Vartioin sun jokaista askelta,
sua ei korvata voi kuka vain,
mut silti mä sut pystyin jättään,
ja selän kääntään

Luulin,
että läheiset auttaa,
mutta taas kerran karvaasti jouduin pettymään,
eikö pitäisi jo tajuta,
ettei luulla kannata,
vaan varmempaa olisi tietää

Kaupunki huokaa,
ambulanssin pillit ujeltaa korvia riistävästi
ja sairaalan valot puiden takaa näkyy,

se on niin lähellä.

Selite: 
?
Kategoria: 
 

Kommentit

kolmannen säkeistön loppu on kuin suoraan omista mietteistäni. kokonaisuudeltaan koskettava runo

Oi biisi biisi niin nami on<333 Ihana bussitunnelma tuossa toisessa. Laitan iteki jotain uutta hihihihii.

ei sairaalaa.

Pidän tästä runosta, vaikka se onkin niin kovin moniselitteinen, ja pidän juuri siitäkin syystä.

 

Käyttäjän kaikki runot