m. gracilis

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

tunnen kuinka kätesi liukuvat paitani alle
ja samantien jännittyvät selkälihakseni.
m. erector spinae
kukaan ei ole aikaisemmin koskenut minua niin,
nyt sormesi hivelevät enkelin siipiäni.
o. scapula
nautin kosketuksestasi, tiedän kenelle kuulun,
kuka minua saa koskea ja kylkiluut hipaisee toisiaan.
os. costae
nostan käteni hartioillesi, katson silmiin,
hukun niiden värittömyyteen ja nipistän lujaa.
m. trapezius

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi. lihaksia.

oi.

oi.

pikkusen siististi muuten nuo tuolla! Siis hienosti aseteltu, mielenkiintoinen.

Ihana. :) Muuta ei voi sanoo.

 

Käyttäjän kaikki runot