älä luota vaakaan

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

älä luota vaakaan

vaaka pettää sinua

kasvaahan uimarengaskin

ilman että paino nousee

ainoat ystäväsi ovat peili

valehtelematon suorassa oleva peili

sekä mittanauha

sentilleen oikean mittainen mittanauha

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot