entä jos

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

Aamulla.
Erittäin räjäisen näköisenä,
hiukset pystyssä, kaula purtuna.
Sivelen sormilla rintalastaasi,
puhallan ihollesi ja
itken.

Tiedät että muhun sattuu
ja yrität auttaa.
Autatkin,
pelkkä yritys lämmittää.
Hipsutat selkää,
venäläisten leikatessa
toistensa kurkut auki.

Sun katsees imartelee mua,
vaikken ole edes valmis vielä.
Viimeinen tunti hiljaisena,
ero saa synkäksi.

Entä jos tämä onkin viimeinen kerta.

Selite: 
pahapahapaha.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot