rakkauden yö

Runoilija wickedgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat kiduttavat kaikista kauneimmin.... ~Life is just the end of story~
 
Aurinko laskee autiolla rannalla 
värjäten veden rakkauden punaiseksi.
Palmun lehtien havina on yön kauneinta musiikkia
Ilman täyttää hento orkidean tuoksu.
Huulesi liikkuvat kaulallani.
Niiden kuumuus polttaa ihoani
Olet täydellinen, herkkä, vahva
ja maistut vienolle merituulelle.
Kätesi hyväilevät hiuksiani
tottuneesti, varmasti.

Elämme hetkessä, toisissamme
Kietoudut minuun tiukemmin, 
olemme yhtä.
Suutelet huuliani. Uudelleen ja uudelleen
Jokainen suudelma on kuin uusi aalto, 
joka vavisuttaa minua.
Ääriviivasi piirtyvät vasten
lämpimän tummaa taivasta.
Olen sinun.

Äänesi on samaan aikaa
vaativa ja hellä, kuin nousuvesi,
joka huuhtelee karibianmeren rantoja.
Se saa ihoni värisemään.
Tämä hetki on täydellinen
ja se kuuluu vain meille.
Suudelmiesi kuumuus lämmittää sisintäni.
En voisi toivoa mitään muuta.

Saapuva yö tuo mukanaan
viileän tuulen henkäyksen,
mutta se ei saa minua palelemaan,
sillä sinä olet siinä.
Kuu heijastuu tummista silmistäsi
intensiivisen katseesi värisyttäessä minua.
Otat minut syliisi, 
tunnen vahvat käsivartesi ympärilläni.
Aika katoaa.

On vain me. Tämä hetki.
Se kestää elämäni ihanimman ikuisuuden.
Pian meri on taas punainen,
sillä aurinko nousee.
Ihollani kimaltelee muutama kastepisara, 
kuin muistona yöstä.
Ranta on täysin hiljainen.
Ilmassa leijuu ohut usva, 
jonka kadotessa sinäkin olet poissa.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot