elämää 2000-luvulla

Runoilija wickedgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat kiduttavat kaikista kauneimmin.... ~Life is just the end of story~
 

Nouseva aurinko kuolee sijoilleen
valheen verkon peittäessä taivaan.
Rauhan valkeat kyyhkyt vuodattavat verensä
intohimon sokaistessa uskollisen kulkijan.
Teeskennelty nauru raikuu yksinäisten huorien sirkuksessa kadotuksen tuulten riehuessa ulkona.

Petolliset liikennemerkit johdattavat harhaan viisaimmankin matkalaisen unohduksen valtatiellä,
missä tunteita ei tunneta.
Innottoman räikeät animaatiot täyttävät pienten ihmisten ajatukset peitellyllä väkivallalla.
Heistä kasvaa tulevaisuuden poliitikkoja.

Haavoittunut kuunsirppi kieppuu akselinsa ympäri kuunnellen ajanvirran vaikerrusta.
Siellä kuolleet lapset itkevät kohtaloaan
isien käydessä naapurissa, tässä pinnallisessa maailmassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Bravo!! Tämä on kerrassaan loistava!
Terävää ravistelua toimivin kielikuvin!

 

Käyttäjän kaikki runot