Välitön elämä

Runoilija wickedgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat kiduttavat kaikista kauneimmin.... ~Life is just the end of story~
 

Ilma on kuin ohutta harsoa
Hengittäminen vaikeaa
Tuskallista suorastaan

Miksi täytyy hengittää?
Elääkseen kai
Miksi täytyy elää?
Joku joskus kertoi sen
Väliäkö sillä
Elän kuitenkin
Olenhan aina elänyt

En jaksa miettiä
Olisi kai parempi
Olla hengittämättä
Olla elämättä

Liian helppoa silti
Päivästä päivään kulkea
Ajattelematta
Rauhaa koskaan saavuttamatta

Päätösten teko vaikeaa
Itkeä kai voisi
Miksi?
Ei kai se mitään auta
Väsyttää
Nukun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot