Vihaa

Runoilija wickedgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat kiduttavat kaikista kauneimmin.... ~Life is just the end of story~
 

Sanoja, vihaa, katkeruutta.
Tuuli kuihduttaa elävältä
kauneimmankin linnun.

Tuska värjää revontulet
pilantuneella verellä.
Sadattuhannet lepakot
itkevät erämään yössä.

Irvokkaan näköiset huulet
kylvävät mustaa epätoivoa.
Paksut kahleet jaloissaan kuolleet
repivät tulipunaisia ruusuja
taivaan puutarhassa

Sanaton kauhu
ylläpitää tunnelmaa
saatanan häissä.
Sortuneet sielut itkevät
lohduttomuuden alistamina.

Kristallinkirkas järvi
houkuttelee petollisuudellaan.
Palavat ruumiit
helvetin liekeissä
näyttävät meille kuoleman
toisenkin puolen.

Selite: 
vihaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Lisää kylmää epätoivetta. Toteutus luokiteltu hiukan hiljaisesti

 

Käyttäjän kaikki runot