pieni suuri sydän

Runoilija wickedgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanat kiduttavat kaikista kauneimmin.... ~Life is just the end of story~
 

Katson sinua ehkä nyt viimeistä kertaa.
Niin sanoit.

Kylmästi ja aivan kuivin silmin.
kerroit lähteväsi pois.
luotani, kokonaan
Sinulla on kuulemma tehtävä muualla
uusi syy miksi elää.
Entäs minä?
Ei, mikä syy minä muka olisin?
Eihän minun luokseni jääminen maailmaa parantaisi.
Näin sanoit. Ehkä niin.

Sinulla on ylemmät aatteet.
Enhän minä niitä ymmärrä
Tai osaa arvostaa.
Ainakaan tarpeeksi
Ei se minuun liity.
Sinun jäämisesi tai lähtösi eivät ole mitään.
Vaan se unelma
Se jonka vuoksi elät.
Se se vasta jotain on.
Tärkeää.
Ikävää vain etten minä ole osa sitä unelmaa
eikä rakkauteni tarpeeksi vahva sinulle
Anteeksi
Yritin olla sinulle mahdollisimman hyvä
Anteeksi siitäkin

Yritin olla vahva vuoksesi
Itkemättä katsoa silmiisi
Kuitenkin tulikuumat kyyneleet kastelevat nyt poskiani
Olen heikko, tiedän
Liian heikko sinulle
Mutta sinä olet meistä se, jonka sydän on kylmä ja ahdas
liian ahdas minulle, meille
Sanoit itse niin,
että meille ei ole tilaa elämässä juuri nyt
valehtelit
Minun pienessä sydämessäni sitä olisi
ja aivan riittämiin
Meille molemmille
Rakkaudelle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee mieleen, että monet luulevat aatteitaan yleviksi, vaikka ne todellisuudessa ovat vain oman egon pönkittämistä, ovat kyvyttömiä rakastamaan muuta kuin omaa "hyvyyttään".

 

Käyttäjän kaikki runot