Sinä olet jumala, messias ja pyhä

Runoilija Lehtikulta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos minä haen tikapuut, noudatko sinä kuun taivaalta?

 

Sinä olet jumala, messias ja pyhä
ja minun rakkauteni on saastunut perisynnillä.

Silmäni sokaistuvat ilmestyksestä,
jonka jumalolento sinä olet.

Sydämeni haluaa puhdistautua ehtoollisella
jossa minulle tarjotaan sinun veresi ja ruumiisi.

Kehoni huutaa valitusvirtenä
sinun nimeäsi,

mutta minä olen vain pahainen pakana
joka saa vain kaukaa ihailla
sinun temppelisi kauneutta.

Salaa toivon lankeemustasi,
sillä pieni tahra sädekehässäsi
soisi minun syntisille huulilleni
luvan suudella sinun
pyhää valkeuttasi.

Selite: 
Piti kirjoittaa mahdollisimman kliseinen runo ja tämä oli tuotos. Pointtina oli korostaa runon minän mitättömyyttä ihailunkohteena olevan henkilön kontrastina ja käyttää paljon uskonnollista sanastoa, koska se on niin kulutettu rakkausrunoissa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot