Sora

Runoilija Lehtikulta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos minä haen tikapuut, noudatko sinä kuun taivaalta?

 

Käännän itseni nurinpäin,
pään varpaisiin,
sisälmykset ulkopuoleksi,
ulkopuolen sisälmyksiksi.
Ja koko maailma alkaa näyttää oudolta.

Tämä näkymä on ihan toisenlainen.
Seison haltioituneena kuin Narkissos
peilaavan lähteen äärellä.

Jaloillani tunnen polkevani muiden unelmia
taivaasta, vapaudesta, auringosta.
Loska maistuu huulillani
hiekalta, kengänjäljiltä, vedeltä.
Päälaella seisoessani
öljyn haju sekoittuu paljastuviin koiran jätöksiin.
Ihmiset
kuulostavat samalta näinkin päin.

Sitten

joku polkaisee hiekkaa silmiini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! Uskomatonta, tyylikästä, kiehtovaa, persoonallista ja visioivaa. :)

Olet taitava kirjoittaja, ja se kyllä näkyy! ^^

Vau! Uskomatonta, tyylikästä, kiehtovaa, persoonallista ja visioivaa. :)

Olet taitava kirjoittaja, ja se kyllä näkyy! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot