Nimetön

Runoilija Lehtikulta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos minä haen tikapuut, noudatko sinä kuun taivaalta?

 

Jokainen tyttö haaveilee kohtaavansa sammakkoprinssin, toiset vaan eivät ole valmiita suutelemaan jokaista vastaantulevaa konnaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:D sai kyllä miettimään ja hymyilemään nämä sun mietteesi :)

niin se vaan taitaa olla, että kaikkea ei uskalla kokeilla ;)

:D sai kyllä miettimään ja hymyilemään nämä sun mietteesi :)

niin se vaan taitaa olla, että kaikkea ei uskalla kokeilla ;)

 

Käyttäjän kaikki runot