Wohoo

Runoilija Lehtikulta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos minä haen tikapuut, noudatko sinä kuun taivaalta?

 

”Wohoo!” huutaa elämä
Rullalauta,
villi lapsi
ja se valo vaihtui
punaiseksi

Nyt on jonkun toisen aika
huutaa.

Selite: 
Kiitos, luovakirjoitus. Epäkiitos rr.fi koska sanojen paikat eivät mene oikeille kohdilleen
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja elämänmakuinen runo

<3

 

Käyttäjän kaikki runot