Huoleton Lapsi

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laula ilosta kaunis pieni lapsi
Laulat niinkauan
kunnes elämä muuttuu karummaksi

Rakasta rohkeasti huoleton lapsi
Rakastat niinkauan
kunnes sydämesi muuttuu haavoittuvaksi

Tanssi vapaasti häpeämätön lapsi
Tanssit niinkauan
kunnes itsevarmuutesi
muuttuu epävarmaksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot