Kaunis Hetki

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli hetki niin kaunis uskomaton
annoit tunteen
kuin sydämeni olisi ollut koskematon

Hymyilin taas kuin viaton
ennen totuutta
vaikka sen kesto olikin olematon

Kanssasi aika huomaamaton
ihana ilta
mutta lopetus sen mitäänsanomaton

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot