Rakkaus

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus

kaunis ja koskettava

Rakkaus

haavoittuva ja särkyvä

Rakkaus

ikuinen ja loputon

Niin kivulias,
ihana tuska
jota saan tuntea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hempeää, soljuvaa tekstiä. Pidin.:)

Hieno runo 😊

Rakkaus herättää suuria tunteita.

 

Käyttäjän kaikki runot