Sinä päivänä

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä päivänä kun seisoin valkoisessa mekossa
sinun vierelläsi,
luulit ettet voisi rakastaa koskaan enempää
kuin silloin.
Kerrot minun yllättävän sinut
kerta toisensa jälkeen siitä,
millaista rakkaus voi todella olla.
Kun saavun suihkusta
pinkki pyyhe kiedottuna vartaloni ympärille
ja hiukseni ovat kosteat,
tuoksuvat paremmalle kuin ruusut.
Katsot kasvojani,
ruskeita silmiäni,
muotojani,
jokaista kaarrettani.
Kuin näkisit minut aina ensimmäistä kertaa.

Sinä päivänä kun seisoit mustavalkoisessa puvussa
kukka rinnassa
minun vierelläni,
luulin etten voisi rakastaa koskaan enempää
kuin silloin.
Päivä päivältä rakkauteni kasvaa,
annat jotain sellaista
mistä en halua koskaan luopua.
Kun tulet sänkyyn
melkein alasti,
tunnen lämpösi,
lihaksikkaat kätesi,
jotka kietoutuvat ympärilleni suojaksi.
Katsot minua kuin olisin maailman ainut nainen.
Aina silloin tiedän tämän olevan ikuista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot