Nimetön

Runoilija Amanda Olivia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin kauan etsin siihen vastausta
Vaihdoin kädestä käteen saaden uudenlaista lohdutusta
Tuntien kerta kerran jälkeen vain enemmän katumusta
Toivossa menneiden unohdusta

Niin vähän silmissäsi näin liikutusta
Siirsit sydämestäsi sydämiime pahanlaista tuntemusta
lapsuus kannesta kanteen
tekstiä surullista

Niin paljon toivoin sinun muuttumista
nyt en kestä muistoistamme edes yhtä ajatusta
Yrittäen toteuttaa ilman sinua uuden elämän aloitusta
Vaikka siellä vielä aiheutat tunnetta kuin tukehtumista
Nyt mun on päästettävä kokonaan irti susta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot