Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vinottain seisomme kuluneessa piirrustuksessa
hetken huvi koitui hankaluudeksi
kun tähdet syttyvät
ja kuu aloittaa shownsa
viikkojen takainen suklaan maku muistuu huulillesi

kun ilma oli kirkas
ja linnut lauloivat olkapäillämme
ja sillon kun istuimme hiekkatiellä
odottaen hetkeä

'nyt tai ei koskaan'

pakkasimme sateenvarjon
ja ruuvimeisselin
hymyilimme ja viestitimme maailmalle tulostamme

kun paidat liimautuivat kiinni ihoon
hikisten painiotteluiden jälkeen
ja kun kärpänen pörräsi sänkysi vieressä
keskeyttäen täysin väärät filosofiointisi

minä seisoin laiturilla aamu seitsemältä
ja syljeskelin likaiseen rantahiekkaan
taustalla soi laulu
laulu jota en tunnistanut

hetkisen pyöriskeltyäni pääni sekaisin
ja aiheuttaen elimistössä paljon töitä
tajusin ja kaaduin
ymmärsin viimein kaiken

en osannutkaan kävellä vetten päällä

Selite: 
Tämäkin joku vanha.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on kyllä niin kiva että heikompaa hirvittää... ^^,

tää on kyllä niin kiva että heikompaa hirvittää... ^^,

 

Käyttäjän kaikki runot