Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun lehdet nukahtavat vahvemman alle
kellot lyövät merkin yön saapumisesta

valmiiksi purkautunut villasukka
antaa merkin päivien lyhyydestä
työmiehen arki
kuin loputtomiin pureskeltu lihanpala joka ei suostu loppumaan

puulusikalla
mummosi hämmentää
käheästi nauraa
ja sylkäisee päällesi
'tällaiseksi sinutkin on luotu
ja sinun on turha tulla iskemään keihästä hautaani
ja vuodattaa likaista vertasi lattialle'
ja tämän sanottuaan maailma heilahti

liikaa sanoja
paljon turhuutta
viattoman silmissä
kukaan ei vaan osaa antaa anteeksi>

Selite: 
Plo-aa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot