Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos luulimme pääsevämme sadetta pakoon
virheille nurmille loikoilemaan
juomaan viinejä
ja nauramaan
erehdyimme
'aamuyöstä heräämme itkuun'
suolaiset surut valuvat kaulallemme

ulkona tulvii
taivaalla räiskyy keltaisia säteitä

istumme rikkinäisellä sohvalla
kirjoitamme lauseita
lauseita joihin halusimme kadota
huoneessa on pimeää
ja lattia on kylmä

hetken ilma näytti selkeytyvän
ja hymynkaari tunkeutui kasvoillesi
sulanut jäätelö pöydällä
ja sitruunamehun loppu
eivät saaneet sinua itkemään omaa turhuuttasi

kun kello löi 12
ja kalenteri näytti heinäkuun viimeistä
et voinut enää hengittää

Selite: 
Tämä on joku tosi vanha. Taisin silloin jaksaa vielä kirjoittaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot