Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

surulliset silmät katsovat sinua kaukaa
valheilla päällystetyt tiet kuljettavat sinut harhaan
sepitetyt tarinat
ja suolalla sirotellut valheet
ne ovat valtavia
niin isoja, että eilen aamulla herätessäsi tajusit itsekin uskovasi niihin

kun kannat hevosenkenkään vasemmassa kädessäsi
ja oikeasi haparoi ovea
astut liian pitkän askeleen
ja tipahdat alas portaista

kännykkäsi soittaessa surumielistä sävelmää
ja kenkiesi upotessa hiekkaan
huudat hiljaa
ja lupaat leikata kyntesi

eilen kävellessäsi yksin tummilla kaduilla
miettien kuinka jaksat kaivaa itsellesi haudan
kun lihaksesi rapistuvat liian varhain
ja ilosi huiteli milloin missäkin

kun katsot liian kauan tyhjää paperia
ja sormesi sivelevät pehmeää peittoa
mietit
'uskallanko enää kirjoittaa'

Selite: 
.. vanhaa edelleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi ihana ((:

Tosi ihana ((:

 

Käyttäjän kaikki runot